Info

Foreldremøtet

Velkommen til Foreldremøtet - en ærlig podcast om barn, ungdom og oppvekst!
RSS Feed
Foreldremøtet
2016
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2016
Mar 30, 2016

At ungdom gjør revolt mot foreldrene, er ikke overraskende, men hvordan takler vi det hvis opprøret går altfor langt? Programleder Lena Ronge og ekspert Torill Øyre Westby diskuterer hva mamma skal gjøre når 14-åringen blir med i en gjeng som er alt annet enn bra. Vi snakker også om hvordan man skal takle at barnehagen gjør et problem ut av femåringens oppdagelse av egen seksualitet. Og skal du og familien flytte? Torill og Lena gir deg tips om hvordan du kan hjelpe barna med slå seg til ro i nye omgivelser.

Er det noe som DU lurer på? Send spørsmål til foreldremotet@cloudmedia.no eller i en melding på Facebook

Hjelp oss blir bedre: Gi Foreldremøtet en vurdering hos iTunes.

Foreldremøtet er utviklet og produsert av innholdsbyrået Cloud Media Service, som også gir ut Reisepodden. 

Mar 23, 2016

I denne utgaven av Foreldremøtet snakker vi om 19-åringen som er redd for at han ødelegger fremtiden sin hvis han gjennomfører russetiden, og spesialpedagog Torill slår et slag for en mindre prestasjonsorientert skolegang. Vi diskuterer også om det er noe grunn til å forberede de unge håpefulle på starten i 1. klasse, og programleder Lena leser dikt når samtalen dreier seg inn på hvordan barn bør få vite at en nær slektning skal dø. Velkommen til nok en engasjerende episode!

Er det noe som DU lurer på? Send spørsmål til foreldremotet@cloudmedia.no eller i en melding på Facebook. Der finner du også finner boktips og annen relevant informasjon i forhold til det vi snakker om i podcasten.

Hjelp oss blir bedre: Gi Foreldremøtet en vurdering hos iTunes.

Foreldremøtet er utviklet og produsert av innholdsbyrået Cloud Media Service, som også gir ut Reisepodden. 

Mar 15, 2016

Velkommen til Foreldremøtet - den ukentlige podcasten om barn, ungdom og oppvekst! I denne episoden tar vi opp et vanskelig tema - hvordan forteller du et barn at en av foreldrene hans har tatt sitt eget liv?

Torill og Lena svarer også en bekymret pappa som lurer på om tenåringssønnen hans spiller for mye. Hva er "innafor" og hvor går grensen? Hvilke faresignaler skal man se etter, og hvordan kan foreldre påvirke slik at det ikke blir for mye gaming?

Foreldremøtet er utviklet og produseres av Cloud Media som også gir ut Reisepodden - for alle reiselystne med eller uten barn. 

Mar 7, 2016

Velkommen til Foreldremøtet - den ukentlige podcasten om barn, ungdom og oppvekst!

I premiereutgaven snakker mangeårig spesialpedagog Torill Øyre Westby med programleder og trebarnsmor Lena Ronge om en sjalu storebror, seksåringsmammaen som er bekymret for sønnens kamerat og tenåringsjenta som ble «dumpet" som venninne.


Er det noe som DU lurer på? Send oss spørsmålet ditt i en melding på Facebook eller til foreldremotet@cloudmedia.no.

1