Info

Foreldremøtet

Velkommen til Foreldremøtet - en ærlig podcast om barn, ungdom og oppvekst!
RSS Feed
Foreldremøtet
2016
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2016
May 25, 2016

Hvordan skal foreldrene takle 12-åringens uro for terrorangrep under familiens storbyferie; har mammaen noe ansvar for barnehageguttens bøllestempel; og hvor ofte skal den seks år gamle jenta være på flyttefot mellom mamma og pappa i løpet av en uke?

Dette og mye mer snakker spesialpedagog Torill Øyre Westby og journalist Lena Ronge i denne episoden av Foreldremøtet. 

--

Cloud Media Service har utviklet og produserer Foreldremøtet og Reisepodden, en podcast som tar deg både på og langt utenfor allfarvei. 

May 18, 2016

"Pass deg", "se deg for" og "vær forsiktig" er uttrykk som ofte brukes av beskyttende foreldre, men som kan skape unødvendig uro hos barna. Så hva bør vi heller si? I denne episoden av Foreldremøtet snakker spesialpedagog Torill og programleder Lena om forsiktighetskulturen som råder. 

Vi tar også opp utfordringen med barn som stjeler og lyver, og svarer mammaen som lurer på om hun burde være bekymret for sønnen som ikke gråter når han slår seg.

Har du et spørsmål eller kommentar til oss? Send et spørsmål på til foreldremotet@cloudmedia.no eller kontakt oss på Facebbook-siden vår. 

Foreldremøtet er utviklet og produsert av Cloud Media, som også lager Reisepodden - perfekt for både foreldre og andre med reiselyst!

 

 

May 11, 2016

Velkommen til Foreldremøtet! I vår tiende episode snakker vi om 22-åringen som er bekymret for alkoholvanene til den 17 år gamle broren sin, avklarer om en syvåring bør klare seg selv på toalettet og vurderer det litt uvanlige spørsmålet om et barn kan være for snilt. 

Send oss gjerne ditt spørsmål til foreldremotet@cloudmedia.no eller som melding på Facebook.

Foreldremøtet utvikles og produseres av Cloud Media Service, som også gir ut Reisepodden.

May 6, 2016

Denne gangen snakker vi om et litt tabubelagt og engasjerende tema: Å ikke ha kjemi med sin egen unge! Hvordan takler man en slik situasjon best mulig? Programleder Lena og spesialpedagog Torill vet heldigvis råd.

Dessuten snakker vi om jenta på fem år som bare vil ha på seg skjørt og skolegutten som har såpass problemer med å gå fra en aktivitet til en annen at det irriterer klassekameratene hans. 

Send oss gjerne en melding på Facebook-siden vår eller til foreldremotet@cloudmedia.no hvis du har et spørsmål, betraktning eller kommentar til det vi har snakket opp i podcasten.

Foreldremøtet er utviklet og produsert av Cloud Media Service, som også gir ut Reisepodden. 

1